Voertuigmarkering

Home Wagenbelettering Voertuigmarkering

Wordt gezien in het verkeer en denk aan veiligheid

Voertuigen die gezien worden, zijn veiliger in het verkeer. Dit is met name belangrijk voor vrachtwagens en trailers die met hoge snelheid rijden, zwaar beladen zijn of regelmatig stoppen op drukke wegen of snelwegen.

Ook hoogtewerkers op bestelwagens, mobiele kranen, trekkers & accecoires van vrachtvervoer worden voorzien van retro reflecterende stripings.

Duidelijk zichtbare voertuigmarkeringen spelen een grote rol bij de veiligheid van weggebruikers. De veiligheidsfolie wordt ook erkend in voorschriften, zoals Reglement ECE104 dat verplicht werd in 2011.

Garantie op kwaliteit en duurzaamheid

Text-it werkt uitsluiting met 3M diamond grade folies voor het aanbrengen van retro-reflecterende stickers. De folie is sterk hechtend, bestand tegen water en vuil, zichtbaar op alle afstanden vanuit alle hoeken.

Niet alleen de bestuurders en hulpverleners worden hierdoor beschermd in moeilijke en gevaarlijke werkomstandigheden, denk ook aan uw lading, vracht en uw mobiele investering die door de rood-wit, geel, rood, of andere kleuren vinyl beschermd is.

Onze gecertificeerde signmakers kleven uw vervoermiddel in een mum van tijd, in eigen atelier of kies voor een belettering bij u op locatie.