Bakwagens

Jouw advertentie in het verkeer, elke dag opnieuw

Het wagenpark is een onderdeel van je bedrijf en valt dus onder de huisstijl. Je transportmiddel wordt dagelijks door honderden potentiële klanten gezien en is daarom een unieke marketing stunt.

De uitvoering bakwagen, ook meubelbak of opbouw chassis genoemd, leunt aan om de kasten te voorzien van een professionele belettering op maat van uw bedrijf! Je creëert een advertentie in grootformaat die niet onopgemerkt voorbij rijdt.

Het grote voordeel van autoreclame is dat het zichzelf verkoopt, het enige dat je dient te doen is op regelmatige tijdstip een poetsbeurt inplannen!

Waarom kiezen voor fleetmarking

  • Bestickering van bedrijfsvoertuigen brengt uw merknaam onder de aandacht. Of u nu kiest voor full color belettering, goedkope autosticker, tijdelijke boodschap of een magneetsticker... iedereen heeft het gezien.
  • Daarbij komt nog het voordeel dat de factuur van je project 100% fiscaal aftrekbaar is in de boekhouding. Mooie reden om dus niet meer met je kale camionette te moeten rondrijden.
  • Tot slot geeft u uw klanten en bedrijf een professioneel imago, met oog op een gegarandeerd rendement.

Bestickering is en blijft VAKwerk

Wij zijn creatieve signmakers die gaan voor topkwaliteit. Elke stickerset die door onze handen gaat heeft verschillende stappen doorlopen in het productieproces met als resultaat... KWALITEIT!

Onze inhouse monteurs zijn fier op hun kunsten, dit uit zich dan ook in hun prestaties en afgeleverde projecten. Door de jaarlijkse bijscholingen behalen ze de nodige certificaten die nodig zijn in een erkend signbedrijf.

Benieuwd naar onze kunsten? Aarzel niet en contacteer ons.