Paalbanieren

Home Outdoor signing Paalbanieren

Val op in het straatbeeld met onze stormproof paalbanier

Dankzij onze paalbanieren wordt uw onderneming niet meer onopgemerkt voorbij gereden. Dankzij een hoogte van wel 6 meter zijn de paalbanieren ideaal om uw intrit aan te duiden of uw zaak al van ver te doen opvallen.

De banniermasten kunnen gecoat worden in de door u gekozen RAL-kleur en worden voorzien van een full color dubbelzijdig bedrukt doek. Dankzij de dubbele bevestiging boven- en onderaan hangt het doek steeds strak, waardoor ze ten allen tijde goed zichtbaar blijft.

Bent u het beu om telkens de vlaggen te vervangen van uw vlaggenmasten na storm? Kies dan voor een paalbannier! Dankzij de stormproof spandoek heeft u een lange kleur- en scheurvastheid garantie, u hoeft zich geen zorgen meer te maken omtrent uw bewegwijzering.

Voordelen:

  • Snelle levering dankzij eigen productie
  • Steeds zichtbaar, langs alle zijden
  • Opvallend in het straatbeeld
  • Budgetvriendelijke oplossing
  • Duurzame kleurvastheid

Paalbanier enkel

Deze hoogformaatmasten zijn uitgerust met één dubbelzijdig bedrukt spandoek en zijn tevens de meest gekozen variant. Deze uitvoering is meteen ook de meest budgetvriendelijke in het gamma.

Verkrijgbaar in aluminium of inox RVS uitvoering!

Paalbanier dubbel

De dubbele masten zijn een uitstekende keuze wanneer uw zaak zich in een winkelboulevard bevindt. Zo valt u extra op tussen alle andere zaken. Je kan met de wimpels op deze manier twee boodschappen weergeven.

Paalbanieren op maat

Had u liever een paalbanier volledig op maat met afwijkend formaat? Contacteer ons en bespreek de mogelijkheden met een expert.

cta-logo

Bent u er nog niet helemaal uit?

Bent u op zoek naar reclame voor buiten maar heeft u nog niet gevonden wat u wil? Neem dan een kijkje tussen al onze reclametoepassingen voor outdoor.