Alle knowhow in huis.

Alles begint bij een idee, zo ook Text-it Reclame. Zaakvoerder Angelo startte aanvankelijk op als zeefdrukker op textiel, maar de stap naar het digitaal printen en het plotten van teksten en logo’s volgden snel. Vandaag is Text-it 10 jaar jong en uitgegroeid tot een compleet reclame-atelier dat elk reclameproject van A tot Z verzorgt. Vanaf de eerste schets en het advies tot de productie en de montage in eigen atelier en op locatie.

Text-it blijft groeien en innoveren en heeft ook alle nodige kennis en ervaring paraat onder één dak om jouw reclamedromen te verwezenlijken. Van eenvoudig naamkaartje tot compleet wagenpark, jouw tevredenheid blijft onze motivatie. Altijd.

Montage. Service. Punt.

Door onze jarenlange ervaring is ook de realisatie in goede handen. Een vast team interne en externe signmaking-specialisten tillen elk ontwerp naar het gewenste niveau, soms letterlijk, Text-it heeft daarvoor twee hoogwerkers in eigen bedrijf.

Alle montages worden besproken, gepland en opgevolgd vanuit het hoofdkantoor, via een online platform is het ganse team mee op de hoogte. Zo streven wij ernaar alles netjes binnen de afgesproken termijn te realiseren.

Wat zeggen onze klanten?


Bedankt Text-it voor de goede service en mooi reclamedoek! Altijd op tijd en correcte prijzen.

 

Self
Laurence Colpaert

ZAAKVOERDER SELF

Heel blij met het resultaat. Text-it heeft dit perfect, én met de glimlach uitgevoerd! Als er nog moet geplakt worden, weten we bij wie we moeten zijn!
 

Dox
Wouter Adriaensen

MARKETING DOX

Absolute TOP! Van de eerste keer zit het ontwerp steeds goed, snelle opvolging & correcte afspraken. Leuk bedrijf om mee samen te werken.
 

Leeg
Rudy Claes

ZAAKVOERDER RECYFOOD NV

In vergelijking met andere firma’s waar ik ooit mee heb samengewerkt, steken jullie er wel met kop en nek bovenuit wat ontwerp, precisie en uitvoering betreft. Al mijn waardering!
 

Visions
Karl Hendricks

ZAAKVOERDER VISIONS

De bestickering op onze vrachtwagens is knap werk van uw mensen. Mooi! 

Grondbalans
Christophe Van Roey

ZAAKVOERDER GRONDBALANS

Bedankt Text-it Reclame! We zijn blij met ons nieuwe spandoek in frame! 

Dak Construct
Saskia Stevens

ZAAKVOERDER DE PLANKERIJ

Toonzaal


Kwaliteit moet je voelen! In onze toonzaal, de grootste in de Kempen, staat alvast een schat aan “tastbare informatie”. Je stapt er elke werkdag vrijblijvend binnen en kan er al onze producten zien, voelen en ruiken. Zo ontdek je meer over de diverse toepassingen en bevestigingsmethodes en bovendien staat ons verkoopteam je graag te woord. Niet zelden beleven onze klanten hier hun “reclame-Ahaatje”, en wij staan klaar om het op te vangen.

Voor grotere of specifieke projecten maken we graag een afspraak, zo zit je meteen ook met de juiste mensen rond de tafel.